CMF’den GaN teknolojisiyle donatılmış iki yeni nesil hızlı şarj adaptörü

CMF, Kullanıcıların Çoklu Cihaz İhtiyacına Hızlı ve Güvenli Çözüm Sunuyor

CMF, GaN teknolojisiyle donatılmış iki yeni hızlı şarj adaptörüyle kullanıcıların çoklu cihaz ihtiyacına hızlı ve güvenli bir çözüm sunuyor. Power 100W ve Power 140W modelleri, kompakt tasarımı ve gelişmiş güvenlik önlemleriyle öne çıkıyor.

Nothing’in alt markası CMF, günlük teknoloji kullanımında hız ve taşınabilirlik ihtiyacına yanıt veren iki yeni hızlı şarj adaptörünü piyasaya çıkarıyor. CMF Power 100W ve CMF Power 140W GaN Hızlı Şarj Adaptörleri, çoklu cihaz kullanımının yaygınlaştığı bugünlerde hız, güvenlik ve taşınabilirliği bir arada sunuyor. Yeni modellerde kullanılan GaN (galyum nitrür) teknolojisi, daha az ısı üretiyor, daha verimli enerji aktarımı sağlıyor ve adaptörlerin daha küçük boyutlarda üretilmesine olanak tanıyor. Bu sayede kullanıcılar hem daha güvenli hem de daha kompakt şarj çözümlerine ulaşabiliyor.

Üç Cihaza Hızlı Şarj İmkanı: CMF Power 100W GaN

CMF Power 100W GaN Hızlı Şarj Adaptörü aynı anda üç farklı cihazı hızlı şekilde şarj etme özelliğiyle öne çıkıyor. İki USB-C ve bir USB-A portuna sahip olan adaptör, 100W maksimum güç çıkışı sunuyor. CMF Phone 1’in bataryasını 30 dakikada yüzde 62’ye, Nothing Phone 2a Plus’ı ise yüzde 61’e kadar doldurabiliyor. Dizüstü bilgisayar, tablet ve telefon gibi farklı cihazlarla uyumlu olan ürün, yalnızca 61,5 x 60,5 x 30 mm boyutlarında ve benzer güçteki geleneksel adaptörlere göre yüzde 40 daha küçük olmasıyla da öne çıkıyor. GaN teknolojisi sayesinde daha az ısı ve daha yüksek verim sunan adaptörde aşırı akım, aşırı voltaj ve kısa devre gibi risklere karşı toplam dokuz güvenlik katmanı bulunuyor.

CMF Power 140W GaN ile Yüksek Performanslı Cihazlar için Yüksek Hızda Şarj

CMF Power 140W GaN Hızlı Şarj Adaptörü, daha yüksek güç gereksinimi duyan cihazlar için geliştirilmiş bir çözüm sunuyor. İki USB-C ve bir USB-A portuyla aynı anda üç cihaza kadar hızlı şarj imkânı veren adaptör, her iki USB-C portundan da 140W’a kadar çıkış sağlayabiliyor. Ayrıca yeni nesil PD 3.1 (Power Delivery) protokolünü destekleyerek çok daha hızlı ve daha verimli şarj sağlıyor. Bu protokol, özellikle yüksek güç isteyen dizüstü bilgisayarlar için daha verimli enerji aktarımı sunarken, şarj süresini önemli ölçüde kısaltıyor. MacBook Pro’yu 30 dakikada yüzde 55, CMF Phone 1’i ise yüzde 66 seviyesine ulaştırabilen adaptör, 67 x 65 x 32 mm boyutlarıyla da geleneksel modellerden yüzde 32 daha küçük. Bunun yanında GaN teknolojisinin sunduğu verimlilik sayesinde daha az ısı üretiyor ve taşınabilirliği artırıyor.

Güvenli Şarj için Dokuz Farklı Koruma Katmanı

Her iki modelde de yer alan gelişmiş güvenlik sistemi, kullanıcıların cihazlarını güvenle şarj etmesine imkân tanıyor. Şarj sırasında karşılaşılabilecek olası risklere karşı geliştirilen dokuz güvenlik katmanı; aşırı güç, yüksek voltaj, düşük voltaj, aşırı akım, aşırı ısınma, kısa devre, parazitlenme, kaçak akım ve yanmaz malzeme korumasını içeriyor. Bu güvenlik protokolleri, hem şarj edilen cihazların hem de şarj adaptörünün uzun ömürlü ve güvenli çalışmasını sağlıyor.

Erişilebilir Teknoloji, Güçlü Performans

CMF Power 100W GaN 1.999 TL, CMF Power 140W GaN ise 2.799 TL’den satışa sunuluyor. Her iki model de, sahip oldukları gelişmiş GaN teknolojisi, çoklu cihaz desteği ve yüksek güvenlik önlemleriyle yalnızca performans açısından değil, fiyat-performans dengesiyle de dikkat çekiyor. CMF by Nothing, kullanıcıların günlük teknoloji ihtiyaçlarını karşılayacak yüksek kaliteli çözümleri daha erişilebilir bir seviyede tutarak herkesin kolayca ulaşabilmesini hedefliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

AB’den akıllı telefonlar için yeni etiket zorunluluğu: Pil ömrü gösterilecek

Avrupa Birliği, tüketicilerin daha bilinçli teknoloji tercihleri yapmasını sağlamak için önemli bir adım atıyor. 20 Haziran 2025 itibarıyla AB sınırlarında satılan tüm akıllı telefon ve tabletlerde, cihazların enerji verimliliği, dayanıklılığı ve …

“Yeni rengimiz” Olo’dan doğan ilk boya ortaya çıktı: Ve karşınızda YOLO!

Bilim insanları, kısa bir süre önce Olo ismini verdikleri yeni bir renk keşfettiklerini duyurmuş ve büyük bir tartışmanın fitilini ateşlemişti. Ve şimdi bir ressam, bu rengi kullanarak oluşturduğunu söylediği ilk boya olan YOLO’yu resmi olarak duyurdu.

Deprem anında hayat kurtaran, en iyi internetsiz mobil uygulamalar

Deprem gibi büyük felaketler, iletişim altyapısına zarar vererek internete ulaşmayı imkansız hale getirebiliyor. Neyse ki deprem anında hayat kurtarabilecek ve internet gerektirmeyen bazı mobil uygulamalar da var. İşte onlardan bazıları…

Sony Xperia 1 VII’nin gerçek fotoğrafları ortaya çıktı: Neler sunacak?

Sony’nin bir sonraki amiral gemisi Xperia 1 VII’nin gerçek görüntüleri sızdırıldı. Mor ve asker yeşili renkleriyle görüntülenen telefonun, selefiyle benzer tasarıma sahip olduğu görülüyor. Xperia 1 VII, Xperia 1 VI’nın Mayıs 2024’teki çıkışı göz …

OpenAI’den ücretsiz kullanıcılara müjde: Deep Research artık herkesin erişimine açık! Peki nasıl kullanılır?

OpenAI, derinlemesine online araştırmalar yapabilen yapay zekâ aracı Deep Research’ün hafif sürümünü piyasaya sürdü. Artık ücretsiz kullanıcılar da bu gelişmiş teknolojiden yararlanabilecek. Peki ChatGPT’de Deep Research (Derin Araştırma) nasıl kullanılır? İşte detaylar!

Japonya’dan hipersonik füzelere karşı fütüristik elektromanyetik silah

Japonya, hipersonik füze tehditlerine karşı geliştirdiği elektromanyetik top (railgun) teknolojisinde önemli bir adım attı. Japon Deniz Öz Savunma Kuvvetleri, Savunma Tedarik, Teknoloji ve Lojistik Ajansı (ATLA) tarafından yürütülen projede …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir